Dit starterspakket helpt je op weg met elektronische toedienregistratie van medicatie

VitaValley stelt startpakket Regionaal Elektronisch Toedienregistratiesysteem samen
Met subsidie uit de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) schalen zorgorganisaties bestaande E-health toepassingen op. In de wijkverpleging is inmiddels veel ervaring opgedaan met het gebruik van het elektronisch toedienregistratiesysteem. VitaValley heeft een 'Startpakket ETRS' samengesteld, om zowel startende als gevorderde SET-up deelnemers sneller op weg te helpen.

Resultaten uit het leernetwerk

De afgelopen jaren is er op het online SET-up Leernetwerk het één en ander gedeeld op het gebied van het elektronisch toedienregistratiesysteem (ETRS). Met name vanuit de wijkverpleging zijn er ervaringen opgedaan. Hieronder vind je de vier belangrijkste artikelen, interviews en webinars die je snel op weg helpen bij de opstart van het SET-project.

Resultaten regionale implementatie ETRS

De hoge druk op de zorg vraagt om slimme oplossingen. In dit webinar delen Omring en SIGRA de resultaten van de implementatie van een regionaal ETRS in Noord-Holland Noord.

Praktijkvoorbeelden ActiVite en Rivas Zorggroep

Het doel van de SET is het realiseren van meer gebruikers, structurele inbedding en duurzame bekostiging van e-health in ondersteuning of zorg thuis. De SET-projecten van ActiVite en Rivas Zorggroep zijn inmiddels afgerond. Bekijk hier de behaalde resultaten van ActiVite en hier van Rivas voor inzage in de geleerde lessen.

Praktijkvoorbeeld Noord-Holland Noord

Samenwerking is essentieel bij het realiseren van SET projecten. Lees hier hoe Omring samen met andere regionale organisaties het implementeren van één regionaal ETRS heeft aangepakt en waar de uitdagingen lagen.

Implementatieplan ETRS

Zelf bezig met het maken van een implementatieplan en benieuwd naar een voorbeeld? Bekijk dan hier het ETRS implementatieplan van SIGRA.

Benieuwd naar meerdere inspirerende voorbeelden en andere mooie resultaten? Ga dan naar Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) | ZonMw. Meer weten over VitaValley? Bekijk dan hier hoe zij zich inzetten voor de SET.