Informatiebijeenkomst Innovatieve Arbozorg: nieuwe subsidieoproep

Arbodeskundige in gesprek met werknemer bouw
Op woensdag 16 oktober organiseren we een informatiebijeenkomst over de nieuwe subsidieoproep van het programma Innovatieve Arbozorg. Tijdens de bijeenkomst lichten we de oproep toe en spreken vertegenwoordigers van De ArgumentenFabriek, VNO-NCW en FNV.

Over de subsidieoproep

De oproep ‘Stimuleren van samenwerking tussen (kern)deskundigen’ richt zich op het bevorderen van samenwerkingen tussen (kern)deskundigen om de kwaliteit van arbozorg duurzaam te verbeteren. De oproep wordt gepubliceerd op maandag 30 september. Op 16 oktober organiseren we de informatiebijeenkomst en vanaf 17 oktober is het mogelijk om een subsidieaanvraag voor deze lijn in te dienen. Deze oproep is onderdeel van het programma Innovatieve Arbozorg.

Wie kan aanvragen?
Werkgevers, arbodiensten en onderzoeksinstellingen kunnen subsidie aanvragen voor het programma Innovatieve Arbozorg. Maar ook andere organisaties die initiatieven (willen) ontwikkelen die bijdragen aan een betere samenwerking tussen (kern)deskundigen, kunnen een aanvraag indienen.

Informatie over de bijeenkomst

De informatiebijeenkomst is op woensdag 16 oktober van 10.00 - 13.00 uur bij ZonMw (Laan Nieuw Oost-Indië 334, 2593 CE Den Haag). Tijdens deze bijeenkomst leggen we het doel en de voorwaarden van de subsidieoproep uit. VNO-NCW en FNV lichten toe hoe werkgevers en werkenden betrokken kunnen worden bij de onderzoeken. Daarnaast presenteert De Argumentenfabriek de resultaten van het onderzoek naar de huidige status van samenwerkingen binnen de preventieve arbozorg. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en andere (samenwerkings)partijen te ontmoeten.

Het voorlopige programma is als volgt:

  • 09.30 - 10.00 uur     Inloop
  • 10.00 - 10.30 uur      Toelichting subsidieoproep door ZonMw
  • 10.30 - 11.00 uur       Toelichting door VNO-NCW en FNV
  • 11.00 - 12.00 uur       Samenwerken aan preventie door De Argumentenfabriek
  • 12.00 - 13.00 uur      Netwerklunch

U bent van harte  welkom bij deze informatiebijeenkomst.

Wilt u de bijeenkomst bijwonen?

Meld u aan via onderstaande link.

Aanmelden

Planning subsidieoproep

Hieronder vindt u belangrijke data voor de nieuwe subsidieoproep stimuleren samenwerking tussen (kern)deskundigen arbozorg:

Subsidieoproep onlinemaandag 30 september 2024
Informatiebijeenkomstwoensdag 16 oktober 2024
Subsidieronde open voor indienendonderdag 17 oktober 2024
Deadline vooraanmeldingmaandag 4 november 2024
Deadline indienen dinsdag 3 december, 14.00 uur
Start projecten  zomer 2025

 

Meer informatie